MAKSIMIZIRAJTE SVOJ KARAKTER.

SESTAVITE SVOJE KAKOVOSTI. Z JOHN COOPER WORKS DODATKI.

Naj bo vaš MINI več vas. Za hitre, radovedne in vas. Z dodatki John Cooper Works so majhne podrobnosti tiste, ki pokažejo najboljše v vašem liku.

ZA KARBONSKE NAVDUŠENCE IN LJUDI, KI PREMIKAJO MEJE, KOT STE VI.

Prilagodite svoj MINI z dodatki iz prešitih karbonskih vlaken po vzoru motošporta. Pokrovi zunanjih ogledal, bočni pokrovi, odprtina za zrak in ročaj na vratih prtljažnika vam ponujajo nešteto načinov za preoblikovanje zunanjosti ter dodajo še pristnejši značaj motošporta videzu in otipu vašega MINI.

MINI John Cooper Works 3-vratna loputa – zelena in črna – slika @lucatribondeau96 MINI John Cooper Works 3-vratna loputa – zelena in črna – slika @lucatribondeau96
MINI John Cooper Works – ročaj prtljažnih vrat – črna – slika @lucatribondeau96 MINI John Cooper Works – ročaj prtljažnih vrat – črna – slika @lucatribondeau96

Ročaj prtljažnih vrat JCW z gumbom, šivan karbon.

Ročaj na vratih prtljažnika iz karbonskih vlaken visoke kakovosti daje zadku vozila osupljiv videz.
MINI John Cooper Works – obloga za dovod zraka – slika @lucatribondeau96 MINI John Cooper Works – obloga za dovod zraka – slika @lucatribondeau96

Okrasni pokrov za dovod zraka JCW, šivan karbon.

Pravo dirkaško navdušenje. Maska odprtine za zrak JCW je izdelana iz prešitih karbonskih vlaken visoke kakovosti, odlikuje pa jo popolnoma nov videz.
MINI John Cooper Works – rdeča in črna – bočna pokrova iz prešitih karbonskih vlaken MINI John Cooper Works – rdeča in črna – bočna pokrova iz prešitih karbonskih vlaken

JCW stranski loputi, šivan karbon.

Dvojno športen. Bočna pokrova JCW iz prešitih karbonskih vlaken določata izrazite poudarke na boku vozila in navdušujeta s popolnoma novim karbonskim videzom.

MOČ ZVEZDE.

MINI John Cooper Works – zelena in črna – pogled s strani – slika @lucatribondeau96 MINI John Cooper Works – zelena in črna – pogled s strani – slika @lucatribondeau96

MINI Original Complete Wheels so opremljena izključno z zvezdico na bočnici pnevmatike. To kaže, da so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi proizvajalci pnevmatik (npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Pirelli) ter zasnovane in preizkušene za optimizacijo zmogljivosti vaših specifičnih MINIjev. Zagotavljajo vam največji oprijem, vzdržljivost in varnost ter najsodobnejšo tehnologijo run-flat, ki vam omogoča vožnjo naravnost, tudi če v pnevmatiki ni tlaka.

OPREMA PODROBNO.

ORIGINALNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI
ZMOGLJIVOST IN OBLIKA
OBLIKOVANJE V BARVI PIANO BLACK

KOLEKCIJA MINI JOHN COOPER WORKS.

MINI John Cooper Works – kapica za ključe – vrvica – slika @lucatribondeau96

KAPICA ZA KLJUČ JCW Z OVRATNIM TRAKOM.

Ključna izkušnja. Elegantna kapica za ključ je zelo pametna, saj ji vgrajeni čip NFC omogoča izvajanje izbranih funkcij pametnega telefona. Nedvoumna športna oblika ovratnega traku JCW iz Alcantare pa odlično dopolnjuje videz.

MINI SERVICE. DRUŽINA, KI JI LAHKO ZAUPATE.

MINI John Cooper Works – MINI Service inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Družini MINI gre za povezovanje in zaupanja – zaupanje, da bo za vse poskrbljeno. Zato vam z velikim ponosom predstavljamo MINI Service Inclusive, ki zajema vsa servisna in vzdrževalna dela na vašem MINI z enim samim plačilom. Vse storitve so vključene za časovno obdobje, ki ga izberete. Service Inclusive pa je na voljo tudi za vaš rabljeni MINI. Torej, pridružite se družini MINI. Obrnite se na svojega servisnega partnerja MINI, če želite izvedeti, kako.

LAHKO SE ZANESETE NA MINI VALUE SERVICE.

Z MINI Service vas ne bodo doletela nobena nepričakovana presenečenja. Ni pomembno, koliko kilometrov ste naredili ali koliko let se prevažate s svojim MINI, vedno ga lahko z največjim zaupanjem prepustite tistim, ki ga najbolje poznajo. MINI Service vam ponuja kopico storitev, s katerimi točno veste, kaj lahko pričakujete – danes in v prihodnosti. Vedno lahko računate na premijsko storitev po privlačni, pregledni vseobsegajoči ceni, kjer se uporabljajo izključno originalni deli MINI. Storitev, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.

Zahvala @alexandermini za odlično slikovno gradivo!

MINI John Cooper Works – MINI Value Service